Rreth nesh

Profesionalizëm në shërbimin tuaj AL

Alba Bus Tour ofron linja shërbimi të planifikuara për në/nga vendet kryesore italiane dhe shqiptare.

Disa nga qytetet që mbulojmë janë:

në Shqipëri: Durrës, Fier, Tiranë, Vlorë
në Italia: Pescara, Rimini, Bologna, Modena, Piacenza, Milano, Torino, Savona, Genova, Prato, Firenze, Siena, Arezzo, Roma, Brindisi

/progettogestionale/dati_gestionale/albabus/modelli_stampa/img/chi-siamo.jpg

Informohu më shumë

Plotësoni formularin, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

Inviando questo modulo dichiaro di aver letto l'informativa privacy